OM OSS

Delpen Bokkafe

Delpen Bokcafe har drevet bokcafe og butikk i Nyksund siden 2013. Her finner du innsjekking og resepsjon for Nyksundrom, vår overnatting og leilighetsutleie avdeling.
Delpen har spesialisert seg på Nord-norsk og annen norsk og utenlandsk litteratur. Hos oss finner du også kafe med enkel servering. I butikken har vi salg av lokalprodusert fisk, hjemmelagde bake-produkter, litt kolonialvarer, norskproduserte suvenir og mye annet, bøker, postkort, gamle Nyksundbilder, kuriosa, antikviteter samt utstyr relatert til fiskeri, håndverk- og bondekultur. Vi er bærere av lokalhistorien og Delpen har gitt ut flere bøker og hefter og guidebøker om Nyksund og lokalområdet.
Du finner oss i den gule bygningen, Nyksundværet 36, (With & Wallann brygga). Delpen as driver butikken, Kafeen, fiskemottaket og Nyksundrom som har ferieleiligheter både i den gule- (With & Wallann brygga) og grå bygningen Nyksundværet 34 (Arntsen brygga).
Vi har enkeltrom, dobbeltrom samt større rom og leiligheter med 3-5 sengeplasser. For mer informasjon, se www.nyksumdrom.no
Butikk, Kafe og innsjekking med resepsjon, er i den gule bygninga, Nyksundværet 36. Ring oss gjerne på 481 57 776. 

W&W Butikken

I den historiske With & Wallann butikken har det vært drevet handel siden 1937. Her kan du kjøpe lokalproduserte fiskeprodukter som boknafisk, tørrfisk, blåkveite, Isgalt, kveite og annet snadder som tørrfisk. Alt av fisk er handprodusert i vårt lokale fiskemottak i Nyksund. Ellers har vi mange titusener varer fra små gull og sølv arbeider til norskproduserte minneartikler, bøker, postkort, antikviteter, retro krustøy, fra Stavanger Flint og andre populære produsenter i Norden. Du finner også utstyr og verktøy som er håndverks, fiskeri, eller bonderelatert.
Opprinnelsen til Delpen as med Butikk, Cafe, Overnatting, Fiskemottak og Forlag for egne bøker er en samtale mellom May-Ann Vottestad og Atle Valland i 2011. Resultatet er at Atle kjøpte de gamle With & Wallann lokalene og startet Delpen Bokkafé i juni 2013 med May-Ann som medhjelper.